Автоматичен Изход до код след закриване на сметка
Автоматичен Изход до код след закриване на сметка
Здравейте казвам се Кирил и съм един от новите в офиса в Несебър случайно някой да знае как да се настрои тъч сел за автоматичен изход до код след закриване на сметка ? Търсих такова право но не успях да намеря, единственото което успях да намеря е автоматичен изход до код след добавяне на продукт и това работи но не работи след като закрие сметката. Настроих го да излиза след определен брой секунди но това не е много удачно решение понеже през това време другия сервитьор може да маркира веднага след него. Има няколко заведения които питаха за тази опция на програмата.
Re: Автоматичен Изход до код след закриване на сметка
Принципно има решение доближаващо се до търсеното от теб.
В глобална конфигурация в ляво има секция "сметки", в нея в дясно има опция изход след маркиране на нова сметка.
Лошото е че изхвърля оператора след маркиране на сметката, а не чака за да се закрие. Пробвай,
ако ти върши работа.
В глобална конфигурация в ляво има секция "сметки", в нея в дясно има опция изход след маркиране на нова сметка.
Лошото е че изхвърля оператора след маркиране на сметката, а не чака за да се закрие. Пробвай,
ако ти върши работа.
Два месеца работа с компютъра спестява два часа четене на документация
Нещо такова търся но и то не работи така както ми искат клиентите. Тази опция работи само един път - изхвърля те до код само при първо добавяне, при второ или трето си оставаш в сметката, също така след като закриеш сметката пак не те вади до код. А точно това искат няколко от нашите клиенти след като сервитьора е Добавил нещо към сметката Автоматично да го изхвърля до код и след като е Закрил сметка пак Автоматично да го изхвърля до код. НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ НАПРАВЯТ ТАКИВА ОПЦИИ В ПРОГРАМАТА.
-
- Регистриран: 16-03-2007 15:25
- Име: Пламен Йосифов
- Контакти:
Всичко може, въпросът е колко е необходимо и на колко клиенти ще помогне.kikodgi87 написа: НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ НАПРАВЯТ ТАКИВА ОПЦИИ В ПРОГРАМАТА.
Като си нов колега, приеми един съвет - не взимай присърце всяка щуротия, която клиент поиска...
P.S. : Има доста по-сериозни неща за доработване, които да изискват да пишеш с Caps Lock, от това.
-
- Регистриран: 12-11-2004 10:48
- Име: инж. Рад Площаков
- Контакти:
Много ще ме накефи да чуя какво ще се се излее по адрес на програмисти, програма, инсталатори и конфигуратори от устата на сервитьор(нищо, че е поискано от шефа му), в пика на сезона, когато има да маркира за отрицателно време на N маси, N+x поръчки и на всяка трябва да си пише кода и да влиза отново!
Това, в подкрепа на Пламен, по въпроса с угаждането.
Иначе наистина е хубаво да се описват и обсъждат разни такива "странни" искания - понякога се раждат и свежи идеи, така че Кирчо, споделяй!
Това, в подкрепа на Пламен, по въпроса с угаждането.
Иначе наистина е хубаво да се описват и обсъждат разни такива "странни" искания - понякога се раждат и свежи идеи, така че Кирчо, споделяй!
Не са малко клиентите които го искат и според мен не е нещо безсмислено. За какво да имаш автоматичен изход след откриване на сметка като нямаш след добавяне или закриване. А точно в обектите които наистина имат работа сервитьорите маркират на бързо и бягат и заминават. Освен това е малко неприятно когато сменяме софтуер да ми обясняват колко неща може старата програма, новата що не може...
Не е лошо да се елиминират негативите, особено ако не са сложни за реализиране.
П.С. Caps lock-a беше излишен, но въпроса си е много валиден според мен.
Не е лошо да се елиминират негативите, особено ако не са сложни за реализиране.
П.С. Caps lock-a беше излишен, но въпроса си е много валиден според мен.
Повдигам отново темата, тъй като стои въпроса с автоматичен изход след добавяне на поръчка. Ще може ли да се направи, тъй като още обекти настояват за това?
Имаме около 9 обекта които искат тази опция за автоматичен изход след добавяне на продукт към съществуваща сметка даже и тези които сега пускаме казват че са ползвали тази опция в програмата Мистрал . Така че има желаещи да я ползват . Настройваме ги на изход за определени секунди но не остават доволни от това.
- alex
- Site Admin
- Регистриран: 02-11-2004 14:26
- Име: Александър Димитров
- Контакти:
Нправено в следващата версия:
TouchSale|Сметки|Автоматичен изход след маркиране на нова поръчка (*) = Да/Не
TouchSale|Сметки|Автоматичен изход след маркиране на нова поръчка (*) = Да/Не
Благодаря !!!!